onsdag 12 mars 2014

Tack, kära publik!


Många var det som kom och lyssnade på min föreläsning Så blir naturvetenskap begriplig, både i går och i dag. Jag blev glatt överraskad när den blev en av NMT-veckans mest fullbokade, och ännu gladare blev jag när jag mötte alla härliga besökare som strömmade till från när och fjärran (jag tror att de mest långväga kom från Västerås). Det var verkligen roligt att få träffa så många kloka och intresserade ungdomar! Och extra roligt att en hel del av er funderar på att bli lärare. Skolan behöver fler sådana som ni!

För er som vill veta mer om lärarutbildningen vid Lunds universitet finns information här.

Och för er som redan är lärare kanske det kan locka med en forskarutbildning? Varför inte kasta ett getöga på vår nya forskarskola för lärare, där ni kan forska på halvtid och få en licexamen på fyra år? Vill ni veta mer har vi ett informationsmöte på Campus Helsingborg den 21 mars. Mer om mötet och om forskarskolan hittar ni här.

För egen del kan jag bara hoppas att få träffa er igen, kära publik, antingen som studenter i Lund eller som licentiander i forskarskolan. Så länge tackar jag för visat intresse, och för de långa, varma applåderna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar